Ondernemen in Ede

Dankzij de centrale ligging, goede bereikbaarheid en een prima woonklimaat, is Ede een meer dan aantrekkelijke businesslocatie. Dit is de plek waar food, innovatie, biodiversiteit, kennis, health en techniek samenkomen.

Ede in de Foodvalley

Ede ligt in het hart van de Foodvalley; de regio waar dagelijks hard wordt gewerkt aan de voedselvoorziening van morgen. Regionale bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken nauw samen en lopen voorop in het ontwikkelen van gezonde voeding en duurzame productietechnieken.

Lees meer

Edese bedrijven zijn toonaangevend in hun sector, op nationaal en internationaal niveau. Zij vestigen zich op een van de vele business-locaties en werken onderling vaak nauw samen. 

Investering in Ede

Onderdeel van Foodvalley's allure is de strategische ligging, precies tussen en zeer dicht bij de economische motoren van Amsterdam en Rotterdam enerzijds en aan de andere kant het Duitse Ruhrgebied.

Lees meer

Dé Europese topregio worden op het gebied van agrifood door werken en wonen in de regio aantrekkelijker te maken.

Zakelijke locaties Ede

Ede ligt centraal en hartje Veluwe, bij de bossen, heide en uitgestrekte natuur. Een prima plek om te ondernemen; op bedrijventerreinen, aantrekkelijke winkelcentra en fijne business-locaties.

Business locaties

Samenwerken = versterken