Vergaderen in Ede

Dit is Ede!

Ede biedt een gevarieerd aanbod aan cultuur, natuur en gastvrijheid. Bovendien is een zakelijk bezoek uitstekend te combineren met een bezoek aan een attractie of museum en restaurants. Denk aan een bedrijfsevenement in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, private dining in het Kröller-Müller Museum of een food-gerelateerd congres op het World Food Center terrein?

 • Vergaderlocaties

  Klik hier voor een overzicht van alle vergaderlocaties in Ede

  Vergaderlocaties
 • Congreslocaties

  Vind hier dé locatie voor jouw congres in Ede

  Congreslocaties
 • Overnachten

  Vergaderen met overnachting? Kies uit een ruim aanbod hotels, vakantieparken of sfeervolle B&B.

  Overnachten
 • Tips voor side programma's

  Iets extra's voor of na het vergaderen? Ede, de dorpen en het buitengebied lenen zich uitstekend voor een cultureel, actief of culinair side-programma. 

  Tips voor side programma's Kroller Muller Museum van Gogh - BezoekEde.jpg

Ede in de Foodvalley

Ede is gelegen in de Regio Foodvalley. Dit is de plek waar ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden samen werken aan een gezonde en duurzame regio. Dit maakt de regio ook tot een plek waar mensen graag wonen en werken. Regio Foodvalley verbindt en samen brengen we goede ideeën tot bloei.

Meer over Regio Foodvalley

Daarom Ede

Een zakelijke bijeenkomst organiseren in Ede betekent ook genieten van een groene omgeving vol innovatie. De natuur in Ede is nooit ver weg en dat op een centrale plek in Nederland. Bovendien is er een groot aanbod in mogelijkheden voor side programs en teambuilding.