Arjo werkt op een zichtlocatie aan de A12

Arjo van Amersfoort
Werkt als Masterplanner bij BERG Toys
 

Bij BERG Toys verkopen we wereldwijd hoge kwaliteit skelters, trampolines en ander buitenspeelgoed.
Als masterplanner bij BERG Toys ben ik verantwoordelijk voor het vervoer vanuit China
en inventariseer ik wat we willen en denken te gaan verkopen.


Hiervoor maak ik de behoefte-en containerplanning. Als masterplanner val ik onder logistiek en werk veel samen met de inkoop en verkoopafdeling.

Waarom heb je gekozen voor werken in Ede?

Hiervoor werkte ik in Utrecht en heb ik er bewust voor gekozen om in Ede te gaan werken. Ik woon in Ede en ik wilde mijn reisafstand beperken.

Waar is je werkplek?

BERG Toys ligt op een mooie zichtlocatie langs de A12. Aan het pand hangen allemaal skelters en voor het pand staan verschillende trampolines. 

Wat vind je van het werken in Ede?

Het werken in Ede bevalt super! BERG Toys is begonnen als een familiebedrijf, waar wel een hiërarchie is, maar dit is niet voelbaar. Het is een heel leuk bedrijf om voor te werken. 

Werkt jouw bedrijf samen met andere bedrijven/ ondernemers in Ede?

BERG Toys werkt samen met onder andere Gemeente Ede en bedrijven in de omgeving. We doen veel zaken in de regio, maar hebben ook veel grote internationale klanten en partners.

Wat vind je van de bereikbaarheid van Ede?

Ik woon in Ede en ik heb ervoor gekozen om in Ede te gaan werken, zodat ik de reisafstand naar werk beperk. Ik ga altijd op de fiets naar werk, behalve als het slecht weer is of als ik de kids naar school moet brengen. Ik ben ongeveer 10 - 15 minuten onderweg.

Ook is Ede super goed te bereiken voor mensen die niet in Ede wonen, doordat Ede heel centraal gelegen is.

Wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt of hij of zij in Ede wil gaan werken?

Ede is een dorp dat goed in ontwikkeling is. Er worden veel nieuwbouwwijken gebouwd en de toekomstige woonvoorzieningen in Ede zien er goed uit. Ede heeft een groot stads gevoel met een dorps sfeertje.
Er zijn veel bedrijven gevestigd in Ede. BERG Toys is gevestigd op een van de industrieterreinen van Gemeente Ede, dit ligt wel een stukje van het centrum af. We liggen aan de A12 en zijn vanuit het gehele land goed te bereiken.

Terug naar Werken